Verhalen over een landschap van overvloed

Over Mooyland

Mooyland werkt aan een landschap van overvloed. Dat doen we op diverse manieren. Zo maken we cider van appels en peren uit hoogstamboomgaarden. Op die manier geven een nieuwe bestemming aan oude fruitrassen en zorgen dat we dat oude boomgaarden behouden blijven. Ook werken we aan landschapsherstel, door het onderhouden en aanplanten van heggen, houtwallen, poelen en hoogstamboomgaarden.

Op dit moment zijn we cidermakers en landschapsherstellers, maar daar houdt onze droom niet op. We zijn druk doende om de cidermakerij uit te bouwen naar een natuurboerderij, een plek waar landbouw en natuur met elkaar samenwerken.

Meer informatie over de cidermakerij en de toekomstige natuurboerderij vind je op mooyland.nl Hier vind je onze producten, verkooppunten en webshop.

Meer informatie over landschapsherstel vind je op stichtingmooyland.nl Hier vind je informatie over hoe je ons werk kunt steunen. Heb je land beschikbaar, wil je meehelpen met aanplanten of doneren aan ons initiatief, dan kan dat hier!